Kreveti i duseci Bonneli

spratniBONNELI KREVETI I DUSECI SVIH DIMENZIJA I  KVALITETA

Kada je u pitanju dekoracija decijih soba, cesto se usredsredjujemo na to da imaju dovoljno mesta za igru.Deci je potrebno puno prostora na podu, a sobu bi trebalo lako usisavati.Zato je izbor pravog decijeg kreveta veoma bitan.

Krevet na sprat i krevet sa fiokama su neki od modela koje veoma cesto trazimo.U manjim spavacim sobama, kreveti na sprat veoma cesto predstavljaju dobro resenje jer ne zauzimaju puno prostora.Obicno se kreveti na sprat sastoje iz dva kreveta a ima i onih kreveta na sprat sa delom za igru, tj, jedan krevet na sprat a ispod prostor u kome dete moze da se igra.

Kreveti sa fiokama imaju u donjem delu fioke u kojima mozete da drzite decije igracke i posteljinu. Kreveti sa fiokama imaju minimalisticki izgled, a cesto mozete da ih kombinujete sa ormarima ili sa policama istog dizajna.

Krevete na sprat mozete da koristite i kao gostinjske krevete ili krevete u vikendicama. Mozete pronaci modele kao sto je porodicni krevet na sprat u kome je u donjem delu  smesten veliki dusek na kome moze spavati  do tri osobe. Sa dobrim odabirom duseka Bonneli – Boneli mozete dobiti idealnu kombinaciju za odmor i zdrav san.

Posted by Beosan